Podcast: De Toekomst van Toezicht

Inspecteur-Generaal Veiligheid is aan het woord in de podcastserie 'Toekomst van Toezicht' van Bureau Inspectieraad. Hoe houdt je onafhankelijk toezicht op een van oudsher gesloten bolwerk als Defensie? En hoe creëer je de openheid die bijdraagt aan vertrouwen? 

In deze podcasts serie 'De Toekomst van Toezicht' gaan toezichthouders onder leiding van Ruben Maes in gesprek over belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen en wat die betekenen voor de toekomst van het toezicht. Hoe spelen rijksinspecties in op belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen en wat betekent dat voor de toekomst van toezicht? De IVD is aan het woord in seizoen 4, aflevering 3 op 22 dec 2022.

Banner van de podcast Toekomst van Toezicht

De podcast is te beluisteren op Apple Podcasts, Spotify of Buzzsprout. Voor Apple Podcasts en Soundcloud is geen account nodig. De podcasts zijn ook te vinden op Spotify, hiervoor is wel een (gratis) account nodig (met ingang van S2021A2 worden de podcasts gehost op Buzzsprout i.p.v. Soundcloud).